هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.


.: عدد زوار المنتدى :.


 
الرئيسيةالبوابةأحدث الصورالتسجيلدخول
   أهـــلا بك عــــزيزى المفـــدى فى منتداك نهــر الفـــــداء    
  لا تكن سلبيــــــــــاً وشــــــارك بمـوضــــوع أو بــرد  

نهر الفداء.... مياه للارتواء و لمسة للشفاء وتطلع للسـماء وفي الفادي لنا رجاء

شكر خاص لدينامو المنتدى وأحلى أخت فيالدنيا نانسى كاااااات وفي انتظار عودة الملاك رينا

افتقـــــــــاد ل كات&مايا& رينا& رشا &نانا &توتا &مورينا & فينو&دينا جورج& دوللى& اميرالشاعر& مينا فاروق& مينا كريم& مايكل البحار& صاصا& موجا& ميجا& شادو& بيتر امير_الحب& بيتر عادل &مايكل علاء& مرمر& باربي& بيشوي عوني& نانا امريكا & اغابي &مارو& ريموندا & اندرو& مارون اندرو & وكل الاعضاء المتغيبيين
مبرووووك لرينا وموجا علي النجاح والمجموع الكبيررررر

 

 المكرونة بالبشاميل و اللحمة

اذهب الى الأسفل 
4 مشترك
كاتب الموضوعرسالة
peter adel
فلك مميز
فلك مميز
peter adel


ذكر
عدد الرسائل : 465
العمر : 37
الوظيفة : بكالوريوس تجارة انجليزي عين شمس
الديانة : مسيحي
تاريخ التسجيل : 22/10/2008

المكرونة بالبشاميل و اللحمة Empty
مُساهمةموضوع: المكرونة بالبشاميل و اللحمة   المكرونة بالبشاميل و اللحمة Emptyالسبت يناير 17, 2009 12:05 pm


انا النهاردة جيبلوكم طريقة المكرونة بالبشاميل و اللحمة لاني دية افضل اكلة عندي فا مش عاوز تاريقة علشان بس تعرفو ان الولاد تعرف تطبخ اجدع من البنات cheers

نبتدي بالمقادير:

1) اكيد لازم نجيب اتنين كيس مكرونة فورن clap

2) كفاية نصف كيلو لحمة مفرومة علشان اللحمة غالية استفزاز

3) بصلة واحدة كفاية علشان البصل بيخليني اعيط Crying or Very sad

4) طماطم علشان نعملها مع اللحم المفرومة...

5) ملح بس مش كتير لبوظو الطبخة استفزاز

6) و زيت طبعاااااا

7) فص ثوم صغير

- للبشاميل :

1) دقيق أبيض.....

2) ملح.....

3) كيلو لبن علي ما اظن يعني clap

4) سمنة اي نوع باااا روابي = الهانم = النخلتين = البلحتين = اي نوع عندكم استفزاز


- اوعي بااااا مع الطريقة مطبخنا

1) نحمر البصل و الثوم على النار ثم نضيف اللحمة المفرومة مع الاستمرار بالتقليب حتى تأخذ اللحمة لونها ثم نضيف الملح و الطماطم و تقلب وتترك على نار هادئة الى أن تستوي . cheers

2) نضع الماء في حلة لسلق المكرونة مع الملح .

3) نقوم بتسييح السمنة على النار ثم نضيف الدقيق مع التحريك المستمر حتى يأخد لون أبيض و ليس أصفر و خلو بالكم من ابيض دية كويس . ohh

4) نرفع الحلة من على النار و نضيف البن مع التحريك المستمر حتى يختلط كويس و نضيف الملح , يجب ان يكون البن دافئ و حطلوي ميت خط علي البن دافي . ohh

5) نجهز الصينية ونحط فيها شوية بشامل علشان المكرونة متلزقش منكم مطبخنا

6) نصفي المكرونة من الماء ثم نحط نصف كمية المكرونة فوق البيشاميل ثم نضيف اللحمة ثم طبقة أخرى من المكرونة ثم البشاميل .

7) نحط من فوق البشاميل صفار بيضة و مع شوية الملح .

8) نضع الصينية في الفرن على 180 درجة مئوية لمدة 45 دقيقة لغايت لما تلقي لون البشمل با ذهبي كدة و بعدين تطلعوهااا من الفرن... clap

- و بعد كدة بالهنا و الشفاء و ربنا يستر من اللي هياكل منهاااا يارب هم ياجمل هم ياجمل .

ههههههههههههههه كان معكم الشيف Peter


الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
maia
فلك ماسى
فلك ماسى
maia


انثى
عدد الرسائل : 3319
العمر : 38
الموقع : https://nahrelfedaa.yoo7.com
الوظيفة : حاصلة علي بكاريوس نظم معلومات
الديانة : بنت ابويا المسيح
تاريخ التسجيل : 04/03/2008

المكرونة بالبشاميل و اللحمة Empty
مُساهمةموضوع: رد: المكرونة بالبشاميل و اللحمة   المكرونة بالبشاميل و اللحمة Emptyالخميس يناير 29, 2009 8:36 pm

ميرسي ياشيف علي الوصفة الهايلة دي
هههههههههههههههههههههههه
علي المستشفي علي طول تسمم طبعا
هههههههههههههههههههههههه
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
https://nahrelfedaa.yoo7.com
peter adel
فلك مميز
فلك مميز
peter adel


ذكر
عدد الرسائل : 465
العمر : 37
الوظيفة : بكالوريوس تجارة انجليزي عين شمس
الديانة : مسيحي
تاريخ التسجيل : 22/10/2008

المكرونة بالبشاميل و اللحمة Empty
مُساهمةموضوع: رد: المكرونة بالبشاميل و اللحمة   المكرونة بالبشاميل و اللحمة Emptyالسبت يناير 31, 2009 11:31 am

هههههههههههههههه شكرااا يا مايا علي راديك و ربنا يستر مع اللي هياكل منها ههههههههههههههه
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
2alb_yaso3
فلك ماسى
فلك ماسى
2alb_yaso3


انثى
عدد الرسائل : 2198
العمر : 34
الموقع : على ما تفرج
الوظيفة : غاويه مشاكل
الديانة : مسيحيه وافتخر
تاريخ التسجيل : 05/09/2008

المكرونة بالبشاميل و اللحمة Empty
مُساهمةموضوع: رد: المكرونة بالبشاميل و اللحمة   المكرونة بالبشاميل و اللحمة Emptyالإثنين فبراير 23, 2009 10:10 pm

هههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه
مــــــــــــــــــــــــــيرسى يا بيتر
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
peter adel
فلك مميز
فلك مميز
peter adel


ذكر
عدد الرسائل : 465
العمر : 37
الوظيفة : بكالوريوس تجارة انجليزي عين شمس
الديانة : مسيحي
تاريخ التسجيل : 22/10/2008

المكرونة بالبشاميل و اللحمة Empty
مُساهمةموضوع: رد: المكرونة بالبشاميل و اللحمة   المكرونة بالبشاميل و اللحمة Emptyالثلاثاء فبراير 24, 2009 11:42 am

ميرسي يا ريمونداا علي مروريك......
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
osha
فلك ذهبى
فلك ذهبى
osha


انثى
عدد الرسائل : 730
العمر : 39
http://www.l22l.com/l22l-up-3/7b79a5cc2d.gif
http://www.yallayaarab.biz/vb/images/medals/winner/top.gif
http://www.muzic-mania.com/vbold/awards/3d72660d17.gif
http://www.df-land.com/vb/images/medals/awr1.gif
http://www.mlaekyah.net/vb/images/mlaekyah/medals/mlaekyaha%20(1).jpg
تاريخ التسجيل : 28/02/2008

المكرونة بالبشاميل و اللحمة Empty
مُساهمةموضوع: رد: المكرونة بالبشاميل و اللحمة   المكرونة بالبشاميل و اللحمة Emptyالأحد يونيو 28, 2009 3:53 pm

ميرسى يا شيف بيتر
بس هو انا نفسى اعرف هو فى دقيق اسود استفزاز
وبعدين انا مش بحبها بالطماطم
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
المكرونة بالبشاميل و اللحمة
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
 :: نهر المرأة :: وادي مطبخ العالم-
انتقل الى: